Kini dgn Bayaran Ansuran Selama 3 Bulan

Kucing Gebu Gebas hanya 3 minggu.Dah cuba macam2 makanan dan supplement tapi kucing anda masih kurus dan tidah berisi?

Jom Cuba #1set Maxx Mania hari ni! Sekarang ada bayaran ansuran selama 3 bulan tau 😻.

Tak perlu credit card ye 🤩

Apa yg tak sama?
Mari mari kita share sikit

Maxx Mania ni sebenarnya ada 3 product dlm kotak tu.(cantik pulak packaging tu 😜)

NitroPLUS

Cecair enzim yg membantu si comel kita meningkatkan tahap peryerapan nutrisi sbb tu walaupun si comel x makan banyak tapi tetap naik beratnya.

OmegaPLUS

Minyak salmon yg telah diprocess ke bentuk serbuk. Mesti ramai kawan2 kat luar bagi tau kalau nak kucing bulu banyak kena ambik minyak oil kan? Ni xbtl sebenarnya 😅, xkan rambut kita gugur, doktor suruh makan Fish oil kan 🤣🤣. Minyak salmon sebenarnya membantu untuk meningkat imunisasi dan membantu untuk sembuhkan masalah kulit.

FurPLUS

Ni lah yg btl btl buatkan bulu si comel kita kembang dan lebat 😍 Mesti tertanya-tanyakan? Ramuan aktif dlm Furplus ni adalah #Biotin dan #Lysine. Cuba cari mana2 product manusia kalau naik tumbuh rambut mesti doktor suruh ambik #Biotin.

Jom kita cerita macam mana nak beli

Maxx mania ni boleh dibayar secara ansuran selama 3 bulan

1. Download Aplikasi Atome

Apple StoreGoogle Play

2. Order Maxx Mania link dibawah

Order Sekarang

3. Pilih Atome sebagai cara bayaran.

4. Buat Bayaran

Atome akan bahagikan pembayaran kepadan 3 bulan. Pembayaran berikutnya akan dibahagikan kepada 30 hari. (0% Faedah ye) 🤩🤩

Masih kurang Yakin?

Lihat testimoni yang telah diperkatakan oleh pelanggan kami

👇Klik pada gambar untuk tengok lebih jelas👇

APA TUNGGU LAGI?

HANYA RM 100.00

✔️ 3 Product dlm kotak
✔️ 3 Minggu untuk gebuskan kucing
✔️ 3 Bulan bayaran ansuran